Valikko Sulje

SDP:n valinnat luottamustehtäviin

Lappeenrannan Sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön edustajisto valitsi SDP:n edustajat luottamustehtäviin.

Lappeenrannan Sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön edustajisto kokoontui 22.7. päättämään puolueiden välisissä neuvotteluissa SDP:lle sovituista luottamustehtävistä. Reilun 30 osallistujan edustajiston kokous teki päätökset yksimielisesti.

SDP:n edustajina kaupunginhallitukseen nousevat Eeva Arvela, Kimmo Ruokoniemi sekä Marja-Liisa Vesterinen. Arvela on SDP:n esitys kaupunginhallituksen varapuheenjohtajaksi. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi SDP:n valinta on Sanna Koskenranta.

Kansanedustajat Anneli Kiljunen ja Suna Kymäläinen saavat maakunnalliset puheenjohtajuudet. Kiljunen on SDP:n esitys Eksoten hallituksen puheenjohtajaksi ja Kymäläistä SDP esittää maakuntavaltuuston puheenjohtajaksi.

Tuoreen valtuutetun Jussi Tauriaisen SDP nostaa Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtajaksi. Muina jäseninä lautakuntaan ovat tulossa Ville Hokkanen sekä Sirpa Nurkkala-Kilpiäinen.

Lasten ja nuorten lautakunnan vetovastuussa jatkaa Harri Iljin. Iljin on myös SDP:n esitys Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Iljinin lisäksi lasten ja nuorten lautakuntaan ovat tulossa Sanna Kemppainen sekä Tiia Lohi.

Kaupunkikehityslautakunnassa SDP:n paikoilla ovat Henri Näivä sekä Johanna Thomander-Tiainen.

Uudessa rakennuslautakunnassa SDP:n paikan täyttävät Anne-Maija Laukas sekä Lauri Melanen.

Maakuntahallitukseen on SDP:n paikalle menossa Tero Forsman ja Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitukseen Vesa Räsänen.

Etelä-Karjalan ympäristölautakuntaan nousevat Jonna Peräkylä sekä Juha-Pekka Kilpiäinen. Etelä-Karjalan pelastuslautakunnan 2.varapuheenjohtajaksi on tulossa Tarja Seppälä. Etelä-Karjalan jätelautakunnan puheenjohtajaksi SDP esittää Markku Liimattaa.

SDP:n esitykset jäseniksi ja varajäseniksi eri tehtäviin löydät kokonaisuudessaan tästä.

Lisätietoja:
Vesa Räsänen
puheenjohtaja
Lappeenrannan Sos.dem. kunnallisjärjestö
veskur57@gmail.com
p. 040 414 5029