Valikko Sulje

SDP Lappeenrannan ehdokkaat Kaakkois-Suomen piirin jäsenvaalissa eduskuntavaaliehdokkaista

Kaakkois-Suomen Sosialidemokraatit valitsee ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa jäsenvaalissa. Sähköinen jäsenäänestys suoritetaan 19.–28.8. Jäsenäänestysviesti on lähtenyt kaikille äänioikeutetuille jäsenille, äänioikeus on voimassa jos jäsen on suorittanut jäsenmaksunsa ajallaan. Linkki äänestämiseen: https://vaalit-sdp-fi.pwire.fi/

28.8. jälkeen lähetetään äänestysmateriaali postitse niille jäsenille, jotka eivät ole äänestäneet sähköisesti. Kirjeäänestyksen palautuskuori tulee palauttaa postiin 18.9. mennessä. Kirjeet saapuvat viikolla 36 kaikille äänioikeutetuille jäsenille, jotka eivät ole äänestäneet sähköisesti.

Lappeenrannan ehdokkaiden esittelyt löydät klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Ehdokasesittelyt