Valikko Sulje

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveyspalvelut

Etelä-Karjalan Sosiaali- ja terveyspiiri EKSOTE tarjoaa terveyspalveluja muun muassa kouluissa, terveys- ja hyvinvointiasemilla, keskussairaalassa sekä liik​kuvina palveluina Mallu- ja​ Malla-autoissa eri puolilla kaupunkia. Uusi K-sairaala palvelee nykyaikaisella varustuksella ja palveluja kehitetään ihmiset edellä.

Perhe- ja sosiaalipalvelut

Perhe- ja sosiaalipalvelut tukevat lappeenrantalaisia eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa, kuten lasten syntymään ja kasvuun, koulunkäyntiin, eron jälkeiseen vanhemmuuteen, toimeentuloon, maahanmuuttoon ja vammaisten henkilöiden palveluihin liittyvässä kysymyksissä.​​

Ikäihmisten palvelut ja omaishoito

Eksote tarjoaa ikäihmisille monipuolisia palveluja ihmisten palveluntarpeeseen pohjautuen. Myös omaishoitajien arvokasta työtä tuetaan. Vammaispalvelut pohjautuvat yksilölliseen palvelusuunnitelmaan ja palvelua tarjotaan, mikäli ei ole edellytyksiä selvitä päivittäisistä toimista vamman tai sairauden johdosta.

Etelä-Karjalan alueella voit tehdä ilmoituksen apua tarvitsevasta ikäihmisestä Eksoten iso apu -palvelukeskuksen ensineuvoon puh. 05 352 2370 tai isoapu.palvelukeskus@eksote.fi
Isoapu tarjoaa palveluneuvontaa sosiaali- ja terveyspalveluiden tarpeessa oleville ikäihmisille ja vammaisille sekä heidän omaisilleen.

Luottamushenkilömme Eksotessa:

Anneli Kiljunen

Eksoten hallituksen puheenjohtaja

anneli.kiljunen@eksote.fi
p. 050 5113 123

SDP LAPPEENRANTA

Eksote - hallitus

Pöytäkirjat ja esityslistat

Eksote - valtuusto

Pöytäkirjat ja esityslistat